2021 Virtual Clinics

Keeping Athletes on the Fast Track.

Registration is now closed.

Join Simplot Games on Saturday, April 24th, from 11:00 – *2:30 (Mountain Daylight Time) as our Olympian friends share tips on how to survive in challenging times. There will be something for everyone: athletes, coaches, parents….Registration is required.

There will be a keynote address with John Register followed by two clinic sessions featuring John, Dick Fosbury, Willie Banks, Stacy Dragila, Ian Waltz and Andre Phillips. They know something about difficulties, disappointments and adjusting to changes. (Think: 1980 boycotted Olympics or losing a limb in a freak track accident.) Lastly, there will be a Q&A breakout session. (Participants can send questions during the clinics which will be vetted by moderators and answered during the final breakout session.)

All sessions will be broadcast FREE on Zoom. For security reasons, links will be sent the morning of the event. (Make sure your email is correct when you register.) We will start admitting attendees at approximately 10:45.

Scroll down for details.

Registration deadline is Friday, April 23rd at 8:00 PM.

* times may be adjusted slightly

11:00 Welcome, Introductions and John Register’s Keynote Address

11:40 10-minute Break

11:50 Clinic Session #1 (40 minute presentation)

12:30 5-minute Break

12:35 Clinic Session #2 (40 minute presentation)

1:15 10-minute Break

1:25 Breakout Session #3 (Questions and Answers)

2:00 5-minute Break

2:05 closing remarks, giveaways and an inspirational send-off